Halbyggeri - et stort projekt

Nyt tag Aarhus, Brabrand, Højbjerg

Arbejdet med halbyggeri lykkes bedre med erfarne hænder. Hos Murermester David Harritz har vi en stor erfaring inden for området, og vi går meget op i godt håndværk. Derudover er vi opdateret med diverse krav og byggetilladelser, så vores halbyggeri vil altid blive godkendt.

Beskriv projektet

Inden vi påbegynder projektet, gennemgår vi jeres ønsker og forventninger, så vi kan skabe det rette resultat. Derudover snakker vi også økonomi med dig, da det til tider godt kan sætte nogle begrænsninger, som vi altid vender til nye muligheder. Det er vigtigt for os, at vi bliver enige om projektet, og at vi løbende kan snakke om eventuelle ændringer, og selvom vi har stor erfaring med halbyggeri, er det altid rart at sikre, at man lever op til kundens forventninger - så det kan du regne med, at vi gør.

Vi har den nødvendige erfaring

Igennem tiden har vi udført halbyggeri i Åbyhøj, Århus, Højbjerg, Risskov og Brabrand, og den dag i dag varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes tilfredshed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ligegyldigt om det er et stort eller mindre projekt, som du skal have lavet.

Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktside. Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig!

Husk at vi også tilbyder arbejde inden for badeværelseklinkernyt tagmurerombygning og vi er autoriseret kloakmester.

Vores egen hal og kontor. Opført i 2006-2007

Halhestestald og maskinhus på Jelshøj


Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top