Lad os lægge dine klinker

Hos Murermester David Harritz har vi stor erfaring med at lægge klinker. Vores medarbejderteam kan skabe unikke resultater, og de er både kvalitetsbevidste og nogle af de dygtigste murere i branchen. Derudover vil vi altid gerne hjælpe og vejlede dig, så du får det bedste resultat.

Vi er medlem af Byg Garanti, en ordning som skal ses som en indikation på, at vi altid er villige til at påtage os det fulde ansvar, hvis der skulle vise sig fejl eller mangler efter endt arbejde. Vi har endnu aldrig benyttet os af garantien. Og det taler jo for sig selv.

Et godt håndværk

Vi sætter en ære i godt håndværk og derfor er det vigtigt for os at levere resultater som altid lever op til vores kunders forventninger og behov. Derfor bruger vi også meget tid på dialogen med kunden, så vi kan opfylde alle ønsker.

Vi giver et uforpligtende tilbud

Hvis badeværelset, køkkenet eller bryggerset trænger til nye klinker, eller hvis fugerne skal udskiftes, kan du kontakte os på telefon 86 26 39 40. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lægning af klinker. Hvis du bor i Åbyhøj, Risskov, Højbjerg, Brabrand eller et andet sted omkring Århus, kommer vi også forbi og gennemgår projektet med dig, inden vi indgår en aftale. Ingen opgave er for stor eller lille. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Du kan kontakte os via vores kontaktside her. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Husk at vi også tilbyder arbejde inden for badeværelsehalbyggerinyt tagmurerombygning og vi er autoriseret kloakmester.


Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top