SKAL DU HAVE NYT BADEVÆRELSE?

Nyt tag Aarhus, Brabrand, Højbjerg

Trænger du til at få udskiftet dit badeværelse, så står vi klar til at hjælpe. Hos Murermester David Harritz har vi stor erfaring med badeværelser og kan med stort kendskab til markedet indhente de bedste klinker og andre fliser til fordelagtige priser. Vi vejleder dig gerne, så du træffer de rigtig valg, når badeværelse skal renoveres eller du skal have nyt.

Kunden i fokus

Igennem en god kommunikation, råd og vejledning, sikrer vi os, at du kender alle dine muligheder og får et unikt resultat, der opfylder dine ønsker og behov. Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og sætter en stor ære i, at udføre et godt stykke arbejde. For os er det nemlig vigtigt, at du som kunden er tilfreds med resultatet.

Kontakt os for et nyt badeværelse

Vi er de rette at kontakte hvis du ønsker en god behandling, et højt kvalitetsniveau og en fordelagtig pris. Med stor erfaring fra blandt andet Århus, Risskov, Åbyhøj og Brabrand varetager vi den dag i dag opgaver i hele Jylland, altid til kundernes tilfredshed. 

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktside. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Husk at vi også tilbyder arbejde inden for halbyggeriklinkernyt tagmurerombygning og vi er autoriseret kloakmester.

Badeværelse i funkisvilla, Viby

Badeværelse ældre villa i Brabrand

Bysanering, Frederiks Alle

Italiensk inspireret badeværelse, Århus

Klassisk badeværelse, villa i Beder

Nyt badeværelse i arkitekttegnet villa i Hasle

Nyt badeværelse, Galten

Støbt badekar, bruseniche, terrazzogulv, Brabrand

Badeværelse i Friis & Moltke lejlighed, Vestervang.


Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top