Vi er din kloakmester i Århus og omegn

Nyt tag Aarhus, Brabrand, Højbjerg

Hos Murermester David Harritz har vi stor erfaring med kloakarbejde. Udover at være murer er vi nemlig også kloakmester. Vi står både klar til at hjælpe dig med problemer samt give vejledning. Som husejer skal du huske, at det er dit ansvar at holde alle afløbsinstallationer på din grund rene, så der ikke opstår problemer. Du kan blandt andet forebygge det med at holde riste og dæksler fri for jord, sten, blade og andet skidt.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har igennem tiden varetaget utallige opgaver som kloakmester i Risskov, Åbyhøj, Højbjerg, Brabrand og resten af Århus, så vi står også klar til at hjælpe dig. Vi følger udviklingen og har dermed også den rette teknologi til at udføre diverse opgaver. 

Kontakt din lokale kloakmester

Hvis du oplever problemer med dine kloaker, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigt, så vi kan få rettet op på skaden. Du skal huske, at små skader hurtigt kan brede dig og dermed bliver langt dyrere at udbedre. Derfor er det vigtigt at få fat i en kloakmester hurtigt.

Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktside, hvis du er ude for et akut problem eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Husk at vi også tilbyder arbejde inden for badeværelsehalbyggeriklinkernyt tagmurer og ombygning.


Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top