Overvejer du nyt tag?

Nyt tag Aarhus, Brabrand, Højbjerg

Skal du have lagt nyt tag på dit hus, eller er du i gang med at bygge nyt hus, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Hos Murermester David Harritz har vi flere års erfaring, og vi leverer altid et godt resultat. Vi er også meget opmærksomme på, at arbejdet skal være udført korrekt fra starten, for fejl eller mangler kan udvikle sig til reelle skader, der er lige så dyre at udbedre som at lægge et helt nyt tag.

Tilfredse kunder

Vi har altid en professionel tilgang til projekterne, og vi går meget op i, at arbejdet leveres til tiden og har en høj kvalitet. De afsluttede projekter skal gerne leve op til kundernes forventninger og ønsker, så derfor er samarbejde rigtig vigtigt.

Få et godt tilbud

Det er et større projekt, når der skal lægges nyt tag, og der er flere beslutninger, der skal tages. Vi kan rådgive dig om de mange løsninger til taget samt materialer. Vi sørger for, at du er i sikre hænder fra start til slut i projektet. Vi varetager rigtig mange opgaver i Århus og omegn, heriblandt Åbyhøj, Risskov, Brabrand og Højbjerg. 

Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktside. Vi ser frem til at høre fra dig!

Husk at vi også tilbyder arbejde inden for badeværelsehalbyggeriklinkermurerombygning og vi er autoriseret kloakmester.


Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top